Moutextract pakket Brewferm GREGORIUS voor 10 l 2722402

Donkerrood zeer zacht bier met een licht zoete smaak en een lage bitterheid.
Begindichtheid: 1.054
Alc. 5,6 vol.%
EBU: 22
EBC: 66
Voor 10 liter bierBrewferm® MX moutextract pakketten
Kant-en-klare pakketten om thuis zelf bier te brouwen met moutextract poeder. Als je het brouwen van mout en granen te moeilijk vindt, of je hebt er de tijd niet voor, dan zijn deze pakketten een goede oplossing. Het eigenlijke maisch-proces moet niet meer gebeuren. Jouw werk bestaat in het hopkoken, het laten afkoelen en het vergisten van het bier. Ieder pakket, zorgvuldig samengesteld door onze brouwmeester, is voldoende voor het brouwen van 10 liter bier.
J-Services.nl Moutextract pakket Brewferm GREGORIUS voor 10 l 2722402
Moutextract pakket Brewferm GREGORIUS voor 10 l
PRIJS: 23.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.