Bierkit Brewferm Ambiorix voor 15 l 2724928

Een amberkleurig zomerbier met koperen schijn. Heeft een lichtzure toets maar een zachte nasmaak.
Begindichtheid: 1.060
Alc: 6,5% vol.
Voor 15 liter bierBrewferm® Bierkits
Zelf bier brouwen is een boeiende, aangename en bovendien voordelige hobby. Met de Brewferm® bierkits kan je als thuisbrouwer je eerste stappen zetten in de fascinerende wereld van het bier brouwen. Met behulp van het Brewferm® startpakket (zie accessoires onder) kan je eindeloos heerlijk Belgisch bier brouwen op een erg eenvoudige manier.

Deze bierconcentraten hebben reeds het grootste gedeelte van het brouwproces doorlopen. Juist voor het eindstadium wordt dit proces onderbroken en wordt de vloeistof ingedampt tot Brewferm® bierconcentraten. Je moet alleen nog water en suiker toevoegen om na vergisting 7 tot 20 liter overheerlijk natuurbier te bekomen.

De Brewferm® beerkits zijn samengesteld uit de beste natuurlijke grondstoffen en bevatten alles wat een klassebier vereist. Zo kan je snel en goedkoop, gezond en vooral lekker natuurbier zelf maken,
met daarbij kwalitieit die voor geen enkel commercieel bier onderdoet.
J-Services.nl Bierkit Brewferm Ambiorix voor 15 l 2724928
Bierkit Brewferm Ambiorix voor 15 l
PRIJS: 15.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.