Bierkit Muntons HandCrafted Smugglers Special Ale 36 kg 2725186

Een waarlijk superieur bier met een koppige balans tussen aromatische hop en moutige zoetheid dat naar meer smaakt. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!
Bij dit gamma is het meeste werk al voor je gedaan, opdat je heerlijke bieren van wereldklasse kunt maken die keer op keer slagen. Elke bierstijl in het assortiment is zorgvuldig samengesteld met unieke en specifieke ingrediënten, vakkundig gemengd door Muntons, zodat je op een gemakkelijke manier authentiek ambachtelijk bier van uitstekende kwaliteit maakt. Het brouwproces is opzettelijk ultrasimpel gehouden, hierdoor geniet je zowel van het maken, als van het drinken van deze uitzonderlijke modern-klassieke ales. Voldoende voor 23 liter bier.
J-Services.nl Bierkit Muntons HandCrafted Smugglers Special Ale 36 kg 2725186
Bierkit Muntons Hand-Crafted Smugglers Special Ale, 3,6 kg
PRIJS: 36.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.