Innovative Lures WormFly 7 cm soft geel SH067

De WormFly van Innovative Lures is een bewegelijke twister worm waarmee je uitstekend  baars, forel en andere roofvissen kan vangen. De WormFly is reeds voorzien van een haak en dus meteen klaar voor het gebruik. Om hem zo natuurlijk mogelijk te laten overkomen is in de body van de WormFly een lage dosering garnalenmeel verwerkt. Hierdoor laten zelfs de meest twijfelende vissen hem niet meer los. De WormFly is een echte allrounder. Je kan er mee dropshot vissen, bombarda vissen, of er met een loodje mee spinvissen. Dit zorgt er voor dat de WormFly onder alle omstandigheden inzetbaar en succesvol is.
J-Services.nl Innovative Lures WormFly 7 cm soft geel SH067
Innovative Lures WormFly - 7 cm - soft geel
PRIJS: 3.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.