Ondex spinner 5 cm zilver rood zwart SB080

De Ondex spinner is zonder twijfel een van de allerbeste spinners om mee te vissen. Sinds zijn introductie door Nelis Vogel in de jaren 50  zijn er maar weinig vissers die nog nooit van de Ondex spinner hebben gehoord. En dat is niet voor niets! De Ondex spinner is erg makkelijk in het gebruik,  laat zich ondiep binnenvissen, en heeft echt een perfecte actie onderwater. Dit maakt hem tot een ware roofvis killer in polders, stadswateren, en riviertjes. De Ondex spinner bezit opvallende kleuren en heeft een spinnerblad dat voor fraaie schitteringen onderwater zorgt. Vissen zoals baars, snoek en snoekbaars kunnen er daardoor maar moeilijk vanaf blijven. Zoek je een allround spinner die garant staat voor succes? Dan zal je aan de Ondex spinner in de zilver-rood-zwarte uitvoering veel plezier beleven.
J-Services.nl Ondex spinner 5 cm zilver rood zwart SB080
Ondex spinner - 5 cm - zilver rood zwart
PRIJS: 3.49

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.