Spro Wob shad 15 cm yellow perch SH020

De Wob shad is een flinke shad die speciaal is gemaakt voor het vissen op snoek, grote snoekbaars en meerval. Kenmerkend voor deze shad is de roterende staartactie. Hierbij draait de staart afwisselend linksom en rechtsom. Tevens heeft de Wob shad een prachtige flankactie waarbij om en om de flanken worden getoond. Dit komt zelden voor bij grote shads en de Wob shad is hier uniek in. De Wob shad is een echte allrounder die zowel werpend als slepend gevist kan worden. Daarnaast wordt de shad in kleuren geleverd die zich keer op keer hebben bewezen. De kleur yellow perch is hierbij een absolute topper. Al met al is de Wob shad de shad bij uitstek om grote roofvis mee te vangen. Probeer hem en de kans is groot dat hij een vaste plek in je assortiment zal krijgen.
J-Services.nl Spro Wob shad 15 cm yellow perch SH020
Spro Wob shad - 15 cm - yellow perch
PRIJS: 3.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.