Brewferm SUPERIOR startpakket BASE 2725219

Zelf bier brouwen? Brewferm startset Superior Base is het complete startpakket voor graanbrouwers die reeds een brouwketel en filterkuip hebben. Te gebruiken met Brewferm moutpakketten. Bevat: moutmolen met regelbare fijnheid graan- en beslagschep gegradueerde maatbeker 5 ltr roerspaan jodiumtinctuur hopzakjes platenkoeler gelast (met 2 x 1m siliconen slang + 2 x 1,5m pvc slang 10/15 versterkt) gistingsvat 30 l met waterslot en aftapkraan afvulpijpje dichtheidsmeter + maatglas Chemipro® OXI reinigingsmiddelkroonkurkapparaat met 100 kroonkurken brouwthermometer met beschermhuls boek: “Bierbrouwen voor beginners”
J-Services.nl Brewferm SUPERIOR startpakket BASE 2725219
Brewferm SUPERIOR startpakket BASE
PRIJS: 299.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.