fruitpers waterdruk 40 l volledig rvs 2716393

Fruitpers waterdruk 40 l volledig INOX Moderne fruitpers die functioneert met een opblaasbare centrale balg. Aan te sluiten aan een waterkraan. Door de normale waterdruk zet de rubberen balg snel uit en wordt het sap naar de geperforeerde buitenkant geduwd. Snelle en degelijke werking, zelfs al bij 2 bar. Compleet met roestvrijstalen korfmantel, manometer, veiligheidsventiel, snelkoppeling, perszak en “anti-spatmantel”.Inhoud vruchtenkorf: 40 liter Afmetingen: 650 mm X 980 mm (breedte x hoogte) Volledig INOX Speciale levertijden en transportkosten. Voor meer informatie kan u contact opnemen met onze klantendienst: sales@brouwland.com.
J-Services.nl fruitpers waterdruk 40 l volledig rvs 2716393
fruitpers waterdruk 40 l volledig rvs
PRIJS: 1380.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.