Hybrida J2 jerkbait 12 cm BRD JB008

De Hybrida J2 jerkbait is een van de allerbeste jerkbaits waar je mee kan vissen. Deze jerkbait is een paradepaardje van het Duitse topmerk Hybrida. De Hybrida J2 jerkbait levert in Europa elk jaar vele metersnoeken op en is met veel succes getest in Ierland. Kenmerkend voor de Hybrida J2 jerkbait is zijn uitstekende actie. Het is een zogenaamde glider wat betekent dat hij van links naar rechts door het water schiet als je hem met korte rukjes binnenvist. Hierin is hij onovertroffen. Door zijn compacte vorm laat hij zich bovendien ver ingooien. Zo kan je met de Hybrida J2 jerkbait ook op groot water prima uit de voeten. Omdat hij niet te zwaar aan de hengel trekt kan je de Hybrida J2 jerkbait ook met wat lichtere hengels prima gebruiken. Dit maakt hem tot een ware allrounder. Zoek je een uitstekend vangende jerkbait? De Hybrida J2 bezorgt je zonder meer goede visdagen.
J-Services.nl Hybrida J2 jerkbait 12 cm BRD JB008
Hybrida J2 jerkbait - 12 cm - BRD
PRIJS: 17.50

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.