Innovative Lures Sea Shadleader 11 cm zilver zwart rood ZK014

De ShadLeader van Innovative Lures is een geroemde rig om mee te vissen op kabeljauw, gul, wijting,  schelvis en andere zeevis. De ShadLeader bestaat uit drie shads die aan een kant en klare onderlijn zijn gemonteerd. Aan het uiteinde van deze onderlijn kan je zelf je favoriete pilker of je vislood bevestigen en het vissen kan beginnen. De shads van de ShadLeader hebben een soepele actie onderwater en zijn daarnaast geïnjecteerd met garnaalmeel. Hierdoor zijn ze voor alle zeevissen een nog aantrekkelijkere hap. Voorzien van perfecte haken zorgt de ShadLeader voor mooie vangsten. Zoek je een goed vangende rig om mee te zeevissen? Dan zal de ShadLeader je vast en zeker bevallen.
J-Services.nl Innovative Lures Sea Shadleader 11 cm zilver zwart rood ZK014
Innovative Lures Sea Shadleader - 11 cm - zilver zwart rood
PRIJS: 3.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.