Innovative Lures ShadFly 6 cm chartreuse zilver SH063

De ShadFly van Innovative Lures is een zeer bewegelijke softbait die speciaal is gemaakt om mee te vissen op roofvissen zoals baars en forel. De ShadFly heeft een extreem bewegelijke staart die onderwater van links naar rechts beweegt. Bovendien is in zijn body een lage dosis garnalenmeel verwerkt zodat vissen die hem vastpakken geen argwaan krijgen. De ShadFly is op verschillende manieren te gebruiken. Je kan er mee dropshotten, bombarda vissen, maar ook zo aan de lijn met een loodje er voor wordt er prima baars en forel mee gevangen. De ShadFly is te gebruiken in zowel stromend als stilstaand water, wat hem een uitstekende allrounder maakt.
J-Services.nl Innovative Lures ShadFly 6 cm chartreuse zilver SH063
Innovative Lures ShadFly - 6 cm - chartreuse zilver
PRIJS: 3.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.