Innovative Lures SplitTwister 8 cm wit fluorgeel SH034

De SplitTwister van Innovative Lures is een zeer effectieve twister met een dubbele staart. De twee staarten bewegen kruislings over elkaar als de SplitTwister wordt binnengevist. Om de aantrekkingskracht voor roofvis nog groter te maken bezit de SplitTwister een speciale geur. Hierdoor is het echt een killer voor baars, snoekbaars, en snoek. De SplitTwister wordt geleverd met een speciale loodkop die in de body is verwerkt. Zo krijgen roofvissen geen argwaan en is hij altijd perfect in balans. De SplitTwister is reeds voorzien van een haak en dus meteen klaar voor een geslaagde visdag.
J-Services.nl Innovative Lures SplitTwister 8 cm wit fluorgeel SH034
Innovative Lures SplitTwister - 8 cm - wit fluorgeel
PRIJS: 3.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.