Mepps Spinflex 12 cm zilver rood 7 gram SB064

Zoek je een unieke spinnerbait? Dan moet je de Mepps spinflex eens proberen. De Mepps spinflex is een bijzondere combinatie tussen een spinner en de enige echte Mister Twister. Het spinnerblad zorgt voor wervelingen en schitteringen onder water. De twister danst en schudt hier fraai achter aan. Het is dan ook niet vreemd dat er met de Mepps spinflex ontzettend goed wordt gevangen. Baars, snoekbaars en snoek kunnen hem niet weerstaan. Daarbij komt nog eens dat de Mepps spinflex zich op alle manieren laat gebruiken. Je kan er mee werpen, slepen, en verticalen. Dit alles maakt de Mepps spinflex tot een spinnerbait waar je veel visplezier aan zal beleven.
J-Services.nl Mepps Spinflex 12 cm zilver rood 7 gram SB064
Mepps Spinflex - 12 cm - zilver rood - 7 gram
PRIJS: 4.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.