Savage Gear 4play low rider 13 cm koi P132

De Savage Gear 4Play lowrider is een kunstaas plug met wereldfaam. Deze plug bestaat uit maar liefst 4 delen die soepel in elkaar overlopen. Daardoor krijgt de Savage Gear 4Play lowrider een haast slangachtig beweging onderwater. Je kan  de Savage Gear 4Play lowrider kan je op verschillende manieren gebruiken. Je kan hem gestaag binnenvissen waarbij hij zijn bijzondere actie laat zien. Maar je kan hem ook twitchend gebruiken. Door hem in te houden en met rukjes binnen te vissen zal hij een twijfelende roofvis alsnog laten toeslaan. De Savage Gear 4Play lowrider is gemaakt van de beste materialen. Probeer hem en hij zal snel tot je favorieten pluggen gaan behoren.
J-Services.nl Savage Gear 4play low rider 13 cm koi P132
Savage Gear 4play low rider - 13 cm - koi
PRIJS: 13.49

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.