Savage Gear PSpinner 13 cm silver red SB050

De Savage Gear P-Spinner is een prachtige kunstaas spinner om mee te vissen op snoek en andere roofvis. Het blad van de P-spinner zorgt voor flinke rotaties onderwater. Door de wat rondere vorm laat de Savage Gear P-Spinner zich prima ondiep binnenvissen. Dat maakt hem uitermate geschikt voor sloten, polderwateren, of water waar boven een laag planten moet worden gevist. De Savage Gear P-Spinner heeft een opvallende bos glitters om de dreg zitten. En hier zitten ook nog eens twee siliconen strengen in verstopt. Al met al zorgt dit voor een enorme aantrekkingskracht waardoor het niet vreemd is dat er flink wat snoek mee wordt gevangen.
J-Services.nl Savage Gear PSpinner 13 cm silver red SB050
Savage Gear P-Spinner - 13 cm - silver red
PRIJS: 9.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.