Savage Gear TiFlex Spinnerbait 10 cm bleak silver gold SB055

De Ti-Flex spinnerbait van Savage Gear is een gerenomeerde spinnerbait. Hij heeft een bijzonder goed actie onderwater waarbij de twee spinnerbladen voor flink wat beweging zorgen. Tegelijkertijd golft de body met siliconen stringen door het water. Dit zorgt er voor dat roofvissen hem haast niet kunnen missen. En als ze toeslaan dan zijn de inhakingskansen groot. Het bovenste deel van de Ti-Flex spinnerbait bestaat uit titanium dat ook nog eens flexibel is. Pakt een roofvis dit deel van de Ti-Flex spinnerbait dan buigt het automatisch richting de haak. Daardoor worden de meeste aanbeten verzilverd. Zoek je een goede spinnerbait? Dan kunnen wij de Ti-Flex spinnerbait van Savage Gear zeker aanraden.
J-Services.nl Savage Gear TiFlex Spinnerbait 10 cm bleak silver gold SB055
Savage Gear Ti-Flex Spinnerbait - 10 cm - bleak silver gold
PRIJS: 10.50

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.