Spro Fat Iris 8 cm chrome perch P154

De Spro Fat Iris is een opvallend bolle plug om mee te vissen op snoek en andere roofvis. Door zijn bolle vorm zorgt hij onderwater voor veel opschudding. Snoek lust deze vette hap maar al te graag waardoor de Fat Iris een ware snoek killer is gebleken. De Fat Iris dankt zijn naam aan het grote oog (iris). Dat zou hem extra aantrekkelijk voor roofvis maken. De ratelende kogels en veren aan de dreg zorgen er hoe dan ook voor dat hij opvalt. Door zijn compacte vorm kan je de Fat Iris bovendien erg ver werpen. Zoek je een vette kunstaas plug om mee in stadwater of polders te vissen? Dan zal de Fat Iris je zeker bevallen.
J-Services.nl Spro Fat Iris 8 cm chrome perch P154
Spro Fat Iris - 8 cm - chrome perch
PRIJS: 8.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.