Spro jighead 80 7.3 cm 30 gram JH008

De Spro jighead is wellicht de allerbeste jighead die er te vinden is. De dunstelige vlijmscherpe haak van deze jighead is van het merk Gamakatsu. Deze is sterk en bezit een uiterst scherpe punt. De kop van de jighead is rond van vorm. Dit maakt hem overal inzetbaar en makkelijk ver in te gooien. Bijzonder is verder dat er op de steel van de haak twee aparte weerhaakjes zitten. Hiermee wordt de shad goed vastgehouden nadat deze op de jighead is gezet. Al met al is de Spro jighead  sterk,  scherp, en makkelijk in het gebruik. Dit maakt hem uitermate geschikt voor zowel beginners als meer ervaren sportvissers.
J-Services.nl Spro jighead 80 7.3 cm 30 gram JH008
Spro jighead 8/0 - 7.3 cm - 30 gram
PRIJS: 4.50

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.