Innovative Lures Sea WormLeader 10 cm olijfgroen fluorrood ZK021

De WormLeader van Innovative Lures is een kant en klare rig om mee te vissen op zeevis. De WormLeader bestaat uit drie achter elkaar geplaatste wormen die ieder een twister achtige actie hebben. Met deze actie worden keer op keer mooie vissen gevangen. Aan het uiteinde van de WormLeader kan je eenvoudig je favoriete pilker of je vislood bevestigen en je bent klaar om vis te vangen. De WormLeader is gemaakt van de beste materialen en reeds voorzien van scherpe en sterke haken. En om de vissen nog meer aan te trekken is een kleine hoeveelheid garnaalmeel in de wormen verwerkt. Zo komen ze als de vis ze pakt nog natuurlijker over. Zoek je een goede kant en klare zeerig? Dan is de WormLeader een echte aanrader.
J-Services.nl Innovative Lures Sea WormLeader 10 cm olijfgroen fluorrood ZK021
Innovative Lures Sea WormLeader - 10 cm - olijfgroen fluorrood
PRIJS: 3.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.