Mepps syclops 10cm tiger L004

De Mepps syclops is een kunstaas lepel die wereldwijd faam heeft verworven. En dat is niet zo vreemd. De Mepps syclops heeft namelijk een prachtig actie onder water waarbij hij al blinkend door het water golft. Hierdoor worden roofvissen zoals snoek, snoekbaars, roofblei en baars keer op keer verleid. Maar ook zalm en forel worden met deze kunstaas lepel gevangen. Door zijn compacte vorm laat de Mepps syclops zich ver en gericht werpen. Je kan hem bovendien werpend vissen, er mee slepen, maar ook verticalen behoort tot de mogelijkheden. De opvallende tiger kleuren maken hem een extra opvallende verschijning die het ook goed doet in troebel water of bij bewolkt weer. Zoek je een allround lepel die goed vangt? Dan zal de Mepps syclops je zeker bevallen.
J-Services.nl Mepps syclops 10cm tiger L004
Mepps syclops - 10cm - tiger
PRIJS: 5.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.