Savage Gear 3D Bleak Glide Swimmer 13.5 cm golden ambulance SW004

De Savage Gear 3D Bleak Glide Swimmer is een swimbait met een prachtige zijwaartse actie. Als je hem gelijkmatig binnenvist dan maar hij opvallende s-vormen in het water. Maar ook als je de Glide Swimmer binnen jerkt dan mag de actie er zijn. Hij maakt daarbij breed uitslaande bewegingen en blijft als je inhoudt vaak over dwars in het water staan. Juist dan slaan veel roofvissen toe. De Glide Swimmer is langzaam zinkend. Daardoor kan je hem op de bodem laten rusten zonder dat wij wegzakt. Vis hem vervolgens met een plotselinge actie naar je toe en hij zal onderwater veel aanbeten uitlokken. Niet voor niets is de Glide Swimmer bij veel visser inmiddels uitgegroeid tot een echte favoriet.
J-Services.nl Savage Gear 3D Bleak Glide Swimmer 13.5 cm golden ambulance SW004
Savage Gear 3D Bleak Glide Swimmer - 13.5 cm - golden ambulance
PRIJS: 14.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.