Savage Gear Crazy Blade Jig 12.5 cm white gold silver SB089

De Savage Gear Crazy Blade Jig is uniek in zijn soort. Het is een combinatie tussen een jighead een flinke bos siliconen strengen aan zijn bevestigd en een speciaal gevormd blad wat daarvoor zit. Door het blad krijgt de Savage Gear Crazy Blade een prachtige actie. Hij imiteert als het ware een visje dat alle kanten op springt. Daardoor vangt de Savage Gear Crazy Blade zelfs goed in wateren waar sprake is van dressuur. Je kan de Savage Gear Crazy Blade op verschillende manier gebruiken. Je kan er mee werpen en verticalen. De Crazy blad blijft zijn fraaie actie behouden. Zoek je eens een wat andere spinnerbait? Dan is de Savage Gear Crazy Blade het proberen zeker waard.
J-Services.nl Savage Gear Crazy Blade Jig 12.5 cm white gold silver SB089
Savage Gear Crazy Blade Jig - 12.5 cm - white gold silver
PRIJS: 7.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.