Savage Gear Manic Prey 16.5 cm dirty silver P152

De Savage Gear Manic Prey is een erg goede goede plug om mee te vissen op snoek, snoekbaars en meerval. Deze plug valt vooral op door zijn sterke zijwaartse actie. Daardoor krijgt hij een haast slangachtige actie onderwater. Gemaakt van de hardste materialen kan hij elke grote roofvissenbek aan. Om de de Savage Gear Manic Prey extra ver te kunnen werpen bezit hij een extreme long cast systeem. Door een verschuivend gewichtje komen zo ook de verre roofvissen binnen handbereik. Zoek je een opvallend goede plug voor grote roofvis? Dan is de Manic Prey van Savage Gear zonder meer wat voor jou.
J-Services.nl Savage Gear Manic Prey 16.5 cm dirty silver P152
Savage Gear Manic Prey - 16.5 cm - dirty silver
PRIJS: 9.50

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.