Innovative Lures Sea Buzzer 7 cm fluorrood ZK013

De Sea Buzzer van Innovative Lures is speciaal gemaakt om mee te vissen in de zee.  De Sea Buzzer zorgt voor extra wervelingen in het water en trekt zo de aandacht van vissen zoals kabeljauw, gul, zeebaars, makreel en haring. Je kan de Sea Buzzer het beste boven je onderlijn monteren. In combinatie met een pilker of shad(s) die je aan het uiteinde van je lijn bevestigt ontstaat zo een aantrekkelijke combinatie. Zeker als de vissen lastig bijten of wanneer je met veel andere vissers vanaf een boot vist wil de Sea Buzzer regelmatig de doorslag geven. Al met al staat de Sea Buzzer voor extra goede vangsten.
J-Services.nl Innovative Lures Sea Buzzer 7 cm fluorrood ZK013
Innovative Lures Sea Buzzer - 7 cm - fluorrood
PRIJS: 3.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.