Innovative Lures VerticalJerkbait Jiggy 14 cm voorn JB016

De VerticalJerkbait Jiggy van Innovative Lures is een revolutionaire jerkbait. De VerticalJerkbait Jiggy is zo gemaakt dat hij met zijn neus naar beneden op de bodem van het water blijft staan. Hierdoor zakt hij niet weg en blijft de haak vrij. De actie van de VerticalJerkbait Jiggy is echt uitstekend. Door kleine rukjes aan je hengel te geven maar hij fraaie sprongen over de bodem waarbij zijn body ook nog eens heen en weer waggelt. Grote snoek en snoekbaars kunnen er daardoor maar moeilijk vanaf blijven. De VerticalJerkbait Jiggy is ideaal om verticaal me te vissen. Maar je kan er ook prima mee trollen of zelfs in dieper water werpen.  Zoek je een onderscheidende jerkbait? Dan is de VerticalJerkbait Jiggy wat voor jou.
J-Services.nl Innovative Lures VerticalJerkbait Jiggy 14 cm voorn JB016
Innovative Lures VerticalJerkbait Jiggy - 14 cm - voorn
PRIJS: 9.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.