Spro Henk Simonsz 210 11.5 cm bloody tail SH021

De Henk Simonsz 210 is een shad die speciaal is gemaakt om mee te snoekbaars vissen. Maar ook baars en snoek wordt goed met deze shad gevangen. Kenmerkend voor deze shad is zijn dansende actie over de bodem van het water. Dit heeft hem als bijnaam Dancing Queen opgeleverd. Zelfs bij minimale beweging laat zijn schoepachtige staart veel actie zien. Zijn hoge lichaam en de aangebrachte ruiten op de zijkant zorgen daarbij voor extra werveling onder water.  Dit trekt de roofvissen als geen ander aan. De Henk Simonsz 210 is voor en door sportvissers ontworpen en staat voor goede vangsten. In de kleur bloody tail behoort deze shad tot de best vangende die er is.
J-Services.nl Spro Henk Simonsz 210 11.5 cm bloody tail SH021
Spro Henk Simonsz 210 - 11.5 cm - bloody tail
PRIJS: 3.75

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.