Mepps aglia 6 cm goud SB015

De Mepps Aglia spinner staat bekend als de meest populaire kunstaas spinner ter wereld. En dat is niet voor niets! De Mepps Aglia spinner is namelijk een allround spinner die echt in alle wateren en onder alle omstandigheden vis vangt. Baars, snoek, snoekbaars, forel, winde, kopvoorn, en roofblei. Er is geen roofvis die je niet met de Mepps Aglia spinner kan vangen. Het geheim van deze spinner zit hem in de vorm van het klassieke spinnerblad. De holling aan de onderkant en bolling aan de bovenkant zorgen namelijk voor intense wervelingen onder water. Door zijn compacte vorm laat de Mepps Aglia spinner zich bovendien uitstekend werpen en wijkt hij onder water niet snel van zijn koers af. Zoek je een compacte spinner die je overal kan gebruiken? Dan is de Mepps Aglia spinner in de kleur goud een goede keuze.
J-Services.nl Mepps aglia 6 cm goud SB015
Mepps aglia - 6 cm - goud
PRIJS: 3.49

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.