Spro Ikiru Crank 6 cm chrome pike P034

De Ikiru Crank van Spro is een bolvormig plugje met een ongekend felle actie in het water. Hij schudt met zijn kop en staart waarbij hij tegelijkertijd zijn flanken laat zien. Hiermee trekt de Ikiru Crank roofvissen zoals baars en roofblei aan. Maar ook snoekbaars en forel kan je prima met dit plugje vangen. En als de roofvis toeslaat dan weet de Ikiru Crank hier wel raad mee. Zijn harde en gladde oppervlak laat de tanden van de roofvis richting de twee Gamakatsu dreggen glijden. Deze zijn vlijmscherp en oersterk. De meeste vissen worden zo gehaakt en gevangen. Al met al is de Ikiru Crank een topplugje waar je veel plezier van zal hebben. De chrome-pike kleur behoort daarbij tot de best vangende en is daarmee een prima keuze.Let op: deze plug wordt door ons met gemonteerde splitringen en Gamakatsu dreggen geleverd en is dus klaar voor het gebruik.
J-Services.nl Spro Ikiru Crank 6 cm chrome pike P034
Spro Ikiru Crank - 6 cm  - chrome pike
PRIJS: 7.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.